Gitte Dehn Lansner er optaget som partner i afdelingen for Projektudvikling/Fast Ejendom hos Gorrissen Federspiel. Foto: Gorrissen Federspiel

Ny partner for fast ejendom hos Gorrissen Federspiel

Fire nye partnere, heraf en for fast ejendom, indtræder 1. januar 2020 i partnerkredsen hos Gorrissen Federspiel.

Udnævnelserne kommer i kølvandet på et ’stærkt år’ for advokatfirmaet, lyder det fra Managing Partner Martin André Dittmer, Gorrissen Federspiel.

– Vi er stolte over at kunne byde de nye, dygtige profiler velkommen i partnerkredsen. 2019 har været et særdeles travlt og spændende år for os, så vi glæder os over at kunne styrke Gorrissen Federspiels partnerkompetence, så vi står endnu stærkere i den kommende tid, siger Martin André Dittmer.

Gitte Dehn Lansner, 46 år, er optaget som partner i afdelingen for Projektudvikling/Fast Ejendom.

– Optagelsen af Gitte Dehn Lansner sker som led i vores ønske om at befæste og styrke vores førende position inden for projektudvikling i Danmark, hvor vi fortsat forventer stor vækst, siger Martin André Dittmer.

Gitte Dehn Lansner er uddannet cand.jur. ved Københavns Universitet i 1996. Hun kom til Gorrissen Federspiel første gang i 1997, hvor hun var i fem år. Derefter var hun forbi flere andre advokatfirmaer samt anklagemyndigheden, inden hun i 2015 atter vendte tilbage til Gorrissen Federspiel. Gitte Dehn Lansner har bistået med mange store transaktioner for en række noterede og unoterede virksomheder, samt private equity-fonde og øvrige investorer.

Hun er er blevet udpeget som rollemodel for andre kvindelige talenter i forbindelse med kampagnen ’Lead the future’, som Ligestillingsministeriet og The Diversity Council stod bag.

Ny partner er ikke advokat
For første gang i Gorrissen Federspiels historie optager partnerkredsen en partner, der ikke er advokat. Det drejer sig som Erik Molin, cand.polit. fra Københavns Universitet. Han har været i Gorrissen Federspiel som cheføkonom siden 2012.

– Denne udnævnelse er et udtryk for den stigende grad af kommerciel og økonomisk forretningsforståelse, der er nødvendig i rådgivningen af vores klienter i dag, og som sætter os i stand til at tilføre klienterne endnu større værdi, siger Martin André Dittmer.

Louise Celia Korpela og Jacob Gunst er begge nye partnere i Corporate/M&A.

Gorrissen Federspiel er et af Danmarks største advokatfirmaer og beskæftiger cirka 460 medarbejdere, heraf 280 jurister. Gorrissen Federspiel tilbyder rådgivning inden for alle erhvervsrelaterede områder.

Læs også:

  • Managing Partner Tom Kári Kristjánsson, Plesner. Foto: Plesner
    Partnerflugt til Accura får Plesner til at slå afdelinger sammen
  • Karina Brinch.
    Karina Brinch bliver ny partner i Plesner

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt