– nyheder, baggrund, analyse

 

Estate Magasin er bygge- og ejendomsbranchens uafhængige journalistiske magasin. Magasinet udkommer 7 gange årligt med de vigtigste nyheder og går i baggrundsartikler og analyser bagom beslutninger, begivenheder, virksomheder og mennesker.

Estate Magasin dækker de omskiftelige forhold i den globaliserede bygge- og ejendomsbranche, så læserne bliver bredt opdateret og får nyheder og overblik på tværs af de traditionelle brancheskel.

Med Estate Magasin bliver du opdateret på udviklingen i de store ejendomsselskaber og den nyeste udvikling i porteføljeforvaltning. Du finder også aktuelle artikler om de konkrete udfordringer i krydsfeltet mellem for eksempel ingeniører, arkitekter, entreprenører, financiers, rådgivere, advokater og administratorer.

Estate Magasin afdækker de internationale markeder og de stærke pengestrømme, der i dag præger ejendomsmarkedet i hele Norden og de stadig flere internationale investorer og konkurrenter. Dermed får du de værktøjer, der skal til for at kunne træffe de rigtige beslutninger i et turbulent investeringsmarked.

Læs seneste udgave af Estate Magasin – no. 7 2020 her.

 

Se seneste udgaver her