– daglige nyheder fra bygge- og ejendomsbranchen på nettet

Estate Media leverer nyheder dagligt på nettet. Alle hverdage starter med en nyhedsmail, som giver et hurtigt overblik over de beslutninger og begivenheder i bygge- og ejendomsbranchen. Nyhederne opdateres dagen igennem.

Nyhederne udvælges af vores redaktion og sikrer, at du altid har overblik og indsigt i nye transaktioner, vigtige jobskifte, nye baggrundsrapporter, politiske beslutninger og meget andet.

Vores redaktion sørger for dagligt at udvælge relevante nyheder mellem et to-cifret antal nyheder, der tikker ind på vores redaktion, som vi bliver tippet om eller som vi får kendskab til på pressemøder, gennem interviews eller via vores daglige overvågning af nyhedsstrømmen fra markedets vigtigste aktører og beslutningstagere.

Kommentarer, spørgsmål eller andre redaktionelle henvendelser er meget velkomne. Ring eller skriv til chefredaktør Kamilla Sevel på sevel(at)estatemedia.dk eller tlf. 42 76 00 20.

Det kræver ressourcer at sikre uafhængig kvalitetsjournalistik til bygge- og ejendomsbranchen. Derfor er vi afhængige af, at du bruger vores platforme til branding og spredning af budskaber.

 

 

Se alt om annoncering online, bannerannoncering og annonceplads i nyhedsmail i Estate Magasin Medieplan 2018.